zaterdag 7 januari 2012

REVIEW || Max Olive Line Shampoo

Wauw! Mega-budget kun je dit wel noemen. Deze 100% natuurlijke shampoo is wel 0,79 cent bij de Action. Voor dat geld kon ik 'm niet laten staan.



INFO

Naam: Natural Shampoo
Merk: Max
Te koop bij: Action
Bekend van: Make-up en nagellak
Soort: Shampoo & Conditioner
Aantal: 400 ml

Buitenkant:
De buitenkant is doorzichtig en rond. Er staat informatie op over het merk, de soort, en een plaatje van olijven en een bepaalde soort bloemen. Doordat je er doorheen kunt kijken zie je de doorzichtig groene substantie die de shampoo moet voorstellen. Het ziet er niet erg 'smakelijk' uit. Dan de dop. Een erg handige dop maar in een verschrikkelijke kleur. Deze kleur is een beetje legergroen en ook niet erg smakelijk. Maar de dop is handig en lekt niet (snel). Op de achterkant staat nog een keer het merk en "With Olive Oil & Chamomile". Daaronder staat in 4 verschillende talen "Max Olive Line shampoo met natuurlijke ingrediĆ«nten als olijfolie en kruidenextracten zorgen dat uw huid zacht en glansend aanvoelt." Eronder staat nog een plaatje met wat deze shampoo zou moeten doen en de ingrediĆ«nten. 

Binnenkant: 
Ook dit product heeft geen echte binnenkant. De enige binnenkant is die van de dop, en dat is niet zo'n hele interessante binnenkant! Wel zorgt de dop dat er niet te veel shampoo in een keer uit komt.

Product zelf:
Ik vind de shampoo heel erg goed voor de prijs. Ik ben niet helemaal tevreden over het resultaat, maar dat komt vooral doordat ik zelf veel last heb van roos. Hier kan de shampoo natuurlijk niets aan doen, dus verder vind ik het een prima shampoo. Het enige nadeel is toch wel de verpakking, het staat niet erg mooi in je badkamer. Misschien als je de stickertjes erafhaalt of 't in een andere verpakking overgiet... Maar het product is zelf erg goed maar niet aantrekkelijk om te kopen.

Conclusie: Een geweldige budgettip voor iedereen die graag natuurlijke dingen uitprobeerd of gebruikt (ikzelf dus ook). Het werkt niet erg goed tegen roos (het is ook geen anti-roosshampoo) dus het is een aanrader om er een andere shampoo bij te gebruiken die daar wel tegen werkt, als je dus last hebt van roos. Maar voor de prijs is dit zeker een heel erg goed product die ik ook vaker ga kopen!

1 opmerking: